Sola äntligen har våren kommit :)
 • Logga ut
 • Mitt konto
 • Kassa
 • Logga In

 • Grossist sexiga underkläder, bh, pyjamas för kvinnor på nätet
   

  Hem >> Köpinformation

  Köpinformation

  Villkor
  Inledning
  Genom att använda Office hemsida, accepterar du våra villkor och integritetspolicy. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor och villkoren för bokningen, rekommenderar vi att du läser varje gång du använder webbplatsen.

  Du måste vara minst 18 år för att köpa varor från denna webbplats. Om du är under 18 år, kan du bara använda den här webbplatsen med medverkan av en förälder eller vårdnadshavare.

  garanti
  Varje kund som köper varor på nätet kommer att ha 14 dagar på sig att avbryta sina projekt från leveransdatum. Kunderna kommer också att ha ytterligare 14 dagar från den punkten kommer vi inte att återställa objektet returneras till kontoret. När de återvänder, observera att du tänker utöva dina rättigheter under "konsumentavtal förordningarna." Om din avsikt meddelas OFFICE retur inom 14 dagar efter leverans, då de vanliga leveranskostnader kommer att återbetalas, och sedan skickas tillbaka till kontoret i de närmaste 14 dagarna.

  Leveranstid
  Vi kommer alltid att försöka kontakta dig vid en viss datum / tid. Dock kan oförutsedda omständigheter inträffar styr OFFICE, kurir, eller båda kan orsaka förseningar. Medan vi kommer att göra allt för att förhindra att detta händer, men det är inte alltid möjligt. Med detta i åtanke ska varje leveransschema vara en guide, snarare än att säkerställa leveransdatum. När vi vet din beställning dröjsmål, kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Skadade eller defekta produkter
  Om du får en skadad eller defekt objekt, kommer vi att byta ut varan eller återbetala priset på önskade varor. Bara varan returneras till oss, tillsammans med inköpsbevis.

  återgång politik
  Du kan välja att återvända några objekt som köpts på nätet till följande adress eller något kontor butiker (exklusive koncessioner). Glöm inte att ta med eller skicka din faktura.

  Observera:

  Om du inte är helt nöjd kan du returnera någon post utbyte eller återbetalning inom 28 dagar. Gångna tillbaka objekt måste returneras till oss, och under åtföljs av en faktura som du får från oss i ursprungligt skick. Vi antar att din beställning annulleras, kommer vi att återbetala hela beloppet till dig eller ge dig ett utbyte behov. Om du föredrar att byta ut varor, kan OFFICE ordna leverans till dig, det är ett separat avtal mellan dig och kontor.

  Vi rekommenderar att du spelar Postal Service kommer att återvända dina skor, och få bevis för porto, eftersom vi inte förlorar någon av våra varor i transit är ansvarig. Dessa varor är ditt ansvar tills de når vårt lager eller butik. Detta garanterar att du kommer att få full återbetalning, även om dina varor i post fel.

  Glöm inte att fylla i uppgifter om din retursedel och du behöver en återbäring eller utbyte. När dina varor har godkänts tillbaka till aktiemarknaden, kommer du att utfärdas en återbetalning eller utbyte. Vi kan bara återbetala kortet ursprungligen användes för betalning. Berätta varför du vill returnera varor för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster och framtida varor. Vi försöker så snart som möjligt per post återbäring / utbyte, men låt 10 arbetsdagar på ditt konto.

  Vi kommer att återbetala du får speditionsuppdrag du avbokar inom 14 dagar för att meddela oss om oönskade varor. Om du får meddelande inom 14 dagar efter mottagandet, kommer vi att återbetala fraktkostnaderna, bara skadat gods, fel eller felaktiga. När återvänder, kommer vi att återbetala det belopp som redan betalats.

  Eller, om du vill returnera eller byta dina skor, kan du skicka dem till dina fakturor, ange några OFFICE butiker (exklusive eftergifter), kommer vi gärna ta emot varorna. Observera att din återbetalning inte kommer att behandlas i butiken, eftersom informationen kommer att vidarebefordras till de berörda avdelningarna. Denna process kan ta 8-10 arbetsdagar.

  Office Lady och kontor
  Kontor Kontor Junior flickor och är ett område på vår hemsida som innehåller upp UK 5.5 produkter, som lämpar sig för barn och ungdomar att använda. Dessa delar av webbplatsen kan nås på flera sätt ??, direkt via länken "KIDS" längst upp på varje sida, eller genom den vänstra sidan eller kontor kontor flicka primära länken (om du anger "hennes" kategori). Om du köper "HERS" i området, tror vi att när du väljer produkt och storlek som lämpar sig för barn eller ungdomar, kommer du att se den uppdaterade logotyp på sidan, att den valda storleken kontoret flicka kontor eller råvaror.

  Emot beställningar och kontrakt
  Vi skickar en bekräftelse via e-post inom 24 timmar efter din beställning skickas för att bekräfta mottagandet av din beställning. Din order är en order för inköp, och kommer att accepteras, beroende på lagertillgänglighet. När vi har fått din e-postbekräftelse, kan vi inte beställa information (produkt, kvantitet eller leveransadress) förändringar. Se till att du granska alla detaljer innan du slutför betalningsprocessen.

  Det finns en fördröjning mellan den tid en order utfärdas från tid att ta emot beställningar och inventering tillgänglighet är orderbekräftelse via e-post kan inte garanteras. Ibland kan objekt som är associerade med ett visst bestånd ändring. Om det inte finns något lager vid tidpunkten för att behandla din beställning kommer vi att meddela dig så snart din beställning direkt, och kommer inte att debiteras för ur lager.

  Köp av varor kommer att vara när vi skickar ett e-postbekräftelse för er att vi har skickat din produkt till den adress du lämnar till oss. Godkännande kommer att slutföras när vi skicka e-post till dig. Vi identifierade inte några produkter på samma orderbekräftelse e-post utgör inte en del av kontraktet. Vid transport, kommer kortet att dras levereras varor. Om din beställning har skickats, kommer vi inte att kunna annullera ordern, men du kan returnera den inom 28 dagar efter köpet. Läs vår avkastning policy att lära sig att återvända till oss.

  Kvantitativa restriktioner och inköp
  Den valda produkten är begränsad till en per kund köp (för). Detta visar tydligt i produktbeskrivningen.

  Om någon kund beställt mer än en order eller order för flera enheter av dessa begränsningar produkter, kommer att avbryta sin beställning.

  Om vi ​​misstänker att kunderna köper bulkvaror, i stället för personligt bruk, dessa order kan avbrytas. OFFICE rätten att annullera föremål som de anser säljas vidare eller grossist inköp.

  Om Office hemsida
  Immateriella rättigheter
  Allt material som en del av denna webbplats (inklusive bilder, illustrationer, designer, webbplats layout, fotografier, skriftlig och annan text eller skript) och skyddas av upphovsrätt, varumärken, designrättigheter för alla program sammanställning, underliggande källkod och programvara webbplats och / eller andra immateriella rättigheter i hela världen, och som ägs eller kontrolleras, eller licensieras av Office. OFFICE utan tillstånd är förbjudet all användning av webbplatsen eller dess innehåll, inklusive kopiera eller lagra några eller alla av denna webbplats eller dess innehåll, utom för ditt eget lagliga, personliga, icke-kommersiellt bruk. Du får inte reproduceras på något sätt, publicera, överföra, offentligt framföra, distribuera, visa, modifiera, anpassa, bunden, ändra alla skapa härledda verk från, sälja eller delta i något innehåll, platser eller tillhörande programvara eller delvis utan vårt uttryckliga föregående skriftligt tillstånd.

  Noggrannheten av innehållet i
  Inom ramen tillåtet enligt lag, inte OFFICE webbplats inte ger någon garanti, särskilt för att garantera riktigheten i sådana beskrivningar och förklaringar av platsen. Vi har vidtagit alla rimliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa riktigheten av de uppgifter som lämnats på denna webbplats, i synnerhet, är korrekt vid tidpunkten för offentliggörandet av pris som visas har alla projekt varit en rättvis beskrivning. Även om det har vidtagit alla rimliga åtgärder för att exakt visa färg projektet kan vi inte garantera att din bildskärm korrekt kommer att återspegla detta.

  Alla storlekar och mått är ungefärliga, men vi gör allt för att säkerställa att de är så exakta som möjligt. Om inget annat anges, den storlek som visas för storleken på Storbritannien. Vi förbehåller oss rätten att ändra några detaljer om projektplatsen när som helst, inklusive rätt pris, färg och storlek.

  Pris och marknadsföring
  Priser som anges på hemsidan och inkluderar moms på lämplig nuvarande priset, men inkluderar inte fraktkostnader. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser när som helst.

  Om vi ​​hittar ett fel i priset eller beskrivning av de varor du beställt (hända!), Kan vi skickar vår produkt till dig när som helst avbryta din beställning. Vi kommer att kontakta dig när den hittar ett fel, som frågar om du vill rätta priserna fortsätter att beställa eller annullera beställningen. Om vi ​​avbryter din beställning kommer du att få en full återbetalning betalas i förskott.

  Vi uppdaterar ständigt vår webbutik. Vår butik kan från tid till annan för speciella lokala kampanjer (får inte lämnas på vår hemsida), eller så kan vi inte erbjuda i butiker på nätet specialerbjudanden. Av dessa skäl, och ibland kan du finna olika pris produkter på vår hemsida och våra lagra produkter. Vissa webbplatser kanske inte gäller för kunder propaganda för en viss jurisdiktion.

  Skador på din dator
  Vi gör vårt bästa för att hålla vår hemsida uppdaterad, men kan inte garantera att webbplatsen och dess innehåll är helt fria från tekniska fel, datorvirus eller någon möjlighet att din teknik eller någon skadlig effekt. Genom att använda webbplatsen, bekräftar du att du tar fullt Varje enhet som du använder på platskontoret göra nödvändiga reparationer eller underhåll av alla kostnader i samband med ansvar. Naturligtvis gör detta uttalande påverkar inte dina lagstadgade rättigheter som kund.

  Ansvarsbegränsning
  Inom ramen tillåtet enligt lag, Byrån för kontrakt, kränkning (inklusive vårdslöshet) eller på annat sätt du därför drabbats av några förluster (inklusive utebliven vinst), kostnader eller skador (vare sig indirekt, följdskador eller på annat sätt) din användning av webbplatsen eller använda information som skickas via hemsidan, även om vi vet att förlusten av möjligheten. Dessutom, om förseningen eller misslyckande beror på orsaker utanför vår kontroll, kommer vi inte att ha ditt brott mot dessa villkor eller inte uppfyller sina skyldigheter.

  Summa skulder för alla kontor för eventuella anspråk som uppstår får inte överstiga den produkt som erbjuds till kunder genom kontoret priser, liksom alla International genereras. Men vi inte utesluta eller begränsa vårt ansvar på grund av vår försumlighet eller bedrägeri eller bedrägligt vilseledande följd av dödsfall eller personskada.

  konto~~POS=TRUNC
  Du behöver bara plats för lagliga ändamål. Genom att registrera med oss, inser du att du har ett ansvar för att använda den information du lämnar till oss inloggningsuppgifter all tillgång till webbplatsen. Det är ditt ansvar att se till att all information som är kopplad till ditt konto är konfidentiella. Vi kommer inte att hållas ansvariga för eventuella skador som uppstår du inte all sådan information konfidentiell eller skador.

  meddelande Disclaimer
  Du får inte skicka till platsen någon nedsättande, kränkande, hotande, kränkande, obscent, rasistiskt, eller sannolikt kommer att orsaka obehag, brott eller förlägenhet, olägenhet eller skada oss eller våra kunder, eller på något annat sätt oacceptabla inlägg eller olagligt. Vi förbehåller oss rätten att avvisa alla beställningar som du kan ha utfärdats, och ta bort alla sådana kommentarer som du kan ha.

  Avstängd
  Vi förbehåller oss rätten att avbryta din rätt att använda webbplatsen för att utföra nödvändigt underhåll, byta information, ta bort eventuella felaktigheter eller obehöriga uppgifter, och om du bryter mot något av dessa villkor, avsluta din användning av webbplatsen. Kontoret kommer också att försöka göra din 24-timmars tillgång till webbplatsen varje dag, men tillgången kan avbrytas, begränsas eller avslutas när som helst.

  Direktreklam tidskrifter och andra kontorsmaterial
  Alla priser är korrekta vid tidpunkten för publicering, kan kontor som ansvarar för eventuella tryckfel har inträffat.

  Alla tävlingar och kampanjer kan komma att ändras, se dess villkor.

  Back